The Book Of Innovation

IUMP – Visitor Inside User Page

Spritfabrikken Danmark
- spritfabrikken -
Public Email
info@spritfabrikken-danmark.dk
Public phone number
+4576326080
Address
Venusvej 20
Zip
6000
City
Kolding
Nationality
Denmark
Company info
Spritfabrikken Danmark er en 100% familieejet virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1985.

Familien bag virksomheden har dog gennem mere end 100 år beskæftiget sig med salg og markedsføring af vin & spiritus produkter.

Virksomheden har fra at være en handels virksomhed udviklet sig til at være produktudvikler indenfor kategorien spiritus - Spritfabrikken Danmark råder således idag over moderne produktionsanlæg - hvor virksomhedens hovedprodukter produceres i traditionelle 70 cl. og 100 cl. flasker - men også egen produktion af shots i 2 cl. reagensglas.

Vi beskæftiger os intenst med udvikling af den rette smag, rette designelementer herunder flaskeform og etiketter samt det rigtige produktnavn. Spiritus er et af de produktområder i kategorien "fast moving consumer goods"​, hvor specielt det rigtige image, er afgørende for, om der opnås succes.

Igennem stadig kreativ tænkning samt en ny tilgang til markedet, kan vi med nogen stolthed idag konstatere, at vi via vor populære CUBA VODKA SERIE er markedsledende indenfor kategorien "flavoured Vodka"​.

Vort mål er, at vore kunder til stadighed oplever en fordel ved lige netop at anvende vore produkter, at vi til stadighed udvikler produkter, som er i overensstemmelse med, hvad markedet efterspørger, et højt design mæssigt niveau for alle vore produkter, som resulterer i mærkevare status samt en afgørende konkurrencefordel gennem høj entusiasme og troen på, at det vi gør, er det rigtige!